fbpx

AFTERSALES VIDEO’S

Waarom AfterSales video’s

 

Geef je je klant alle nodige aandacht? Met een op de klant toegesneden aftersales of nazorgvideo krijgt de klant de best denkbare zorg en aandacht. Vooraf is aan alles gedacht. Alle vragen zijn beantwoord. Maar hoe lang blijven de antwoorden en de samenhang in het geheugen? Doorgaans niet al te lang. Dus er komen regelmatig telefoontjes met vragen, waar mensen voor beschikbaar moeten zijn en getraind moeten worden om alles na te gaan. En als er veel telefoontjes zijn gaat dit enorm in de papieren lopen. Dan is niets zo makkelijk voor een klant en een leverancier als een video die dit afhandelt en de vragenstroom verkleind.

Dus wat is een aftersalesvideo? In een aftersalesvideo biedt een leverancier (van complexere producten of diensten) de klant (super duidelijke) uitleg over allerhande relevante zaken. Denk even aan algemeen gebruik, maar ook de technische details over onderhoud en wettelijke vereisten bij een uitgebreide elektrische installatie.

De navigatie (waar wat staat ) kan in de video opgenomen worden (zie het voorbeeld rechts) waar men ziet bij welk onderdeel men zit.

Normaal moet men uren inlezen en zoeken om de meest elementaire zaken te vinden. Met een aftersalesvideo kunnen alle aspecten getackeld worden. In de kortst denkbare tijd is de afnemer (volledig) geïnformeerd.

In veel gevallen gaat het om one to one video’s. Dus alleen beschikbaar voor degene die een product aanschaft en zijn organisatie.

Aftersales video’s zijn waardeverhogend en bedoeld als luxe service om nazorg en kennis over geleverde diensten en producten te helpen verbeteren.

Er wordt vooraf ook goed nagedacht hoe iets uitgelegd wordt. Men kan in beeld een onderwerpen-verdeling volgen waardoor men net als in een boek snel het gewenste deel kan vinden. Na updates aan producten kunnen ook de video’s tussendoor geupdate worden, waardoor klanten blijvend goed geïnformeerd zijn en iedereen minder tijd kwijt is aan inefficiënt informatiebeheer. Voor alle mogelijkheden hierover neem gerust contact op.

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat