fbpx

Voor EDU

SpotCast partnert educatieve projecten

Ook in het onderwijs speelt video een steeds belangrijker rol. Zowel onderwijspersoneel als studenten moeten er steeds vaker mee in de weer. Dan is het handig om een partner daarvoor te hebben die het onderwijs een beetje begrijpt en de beoogde doelen meehelpt te behalen en te versterken.

SpotCast biedt e-learning

Uitleg- en instructievideo’s behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Vanuit duidelijke scripts kunnen we een absolute gamechanger op het gebied van digitaal onderwijs en instructie met een persoonlijke touch.

Met SpotCast kunnen we voor ieder product in een webshop een video maken.

Maar ook is het nuttig om uit te leggen waarom een webshop voor bepaalde producten kiest en hoe het ene product zich van het andere onderscheidt.

Rond het assortiment van een webshop worden vaak aanvullende producten geleverd die een goede toelichting kunnen gebruiken.

Zoals een goede winkelier dat ook in zijn winkel doet. Vaak zijn er ‘veelgestelde vragen’ die door middel van korte filmpjes prettiger overkomen dan geschreven tekst.

Goede informatie draagt bij aan de geloofwaardigheid van een winkel. En die geloofwaardigheid is nodig om bezoekers aan een winkel te binden.

 

Helaas heeft een digitale winkel geen winkelier en dus geen gezicht. De uitleg moet je doorgaans zelf bij elkaar sprokkelen en dan is het dus heel handig wanneer dit allemaal voor je gedaan wordt. Dat is dus waar we ons bij SpotCast mee bezig houden, de user experience verbeteren.

De video’s worden doorgaans geïntegreerd in YouTube en kunnen daar makkelijk bekeken en gevonden worden. Bezoekers maken op die manier nog makkelijker kennis met de mogelijkheden en de meerwaarde van uw webshop. Vanuit de video’s kan gelinked worden richting de website; De video’s worden vindbaar gemaakt op Youtube en Google; De video’s hebben ook andere toepassingsmogelijkheden zoals op beurzen en de winkelvloer. Video’s kunnen snel en effectief met behulp van een adwords campagne in de markt worden gezet. Benieuwd naar de meerwaarde van SpotCast? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat