fbpx

Video voor fabrikanten

SpotCast productvideo’s van uw producten

Maatwerk in uitleg en toelichting van en op producten met onze SpotCast videoservice. Uw productuitleg krijgt een gezicht. 

Uw producten worden op YouTube geleverd en zijn direct klaar voor toepassingen in websites, webwinkels en beurs- en winkelvloer. Door onze videoservice worden producten doorlopend van praktische en direct toepasbare video’s in alle verkoopkanalen voorzien.

Spreekt u dit aan?

Verschillende video’s

Met SpotCast kunnen we voor ieder product zelfs meerdere en verschillende soorten video’s vervaardigen. Denk daarbij aan korte introductievideo’s en informatievideo’s met uitleg. Ook de door u gevoerde productlijnen kunnen we toelichten; Wat bijvoorbeeld de verschillen in modellen zijn en welke producten het beste bij verschillende doelgroepen passen. De juiste informatie draagt bij aan een goed begrip van en een positieve beeldvorming over uw producten. Wij zoeken samen met u naar de juiste informatie en de meest geschikte weergave ervan.

Diverse communicatie

Uiteraard kunt u als fabrikant ook terecht voor diverse videocommunicatie richting het verkoop-netwerk. De introductie van centraal gestuurde acties, updates, de aankondiging van nieuwe modellen om er enkele te noemen.

De video’s worden door ons geïntegreerd in YouTube, maar het mogen uiteraard ook andere services zijn. In Youtube kunnen ze in ieder geval overzichtelijk en toegankelijk gerangschikt worden. De video’s kunnen van tekstinformatie en zoekwoorden voorzien worden. D.m.v. afspeellijsten kunnen ze makkelijk achter elkaar bekeken worden. Bezoekers maken op die manier nog makkelijker kennis met de mogelijkheden en de meerwaarde die uw producten te bieden hebben. Uw verkoopnetwerk kan hier heel makkelijk gebruikvan maken.

Heeft u vragen of wilt u mogelijkheden doorspreken? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar.

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat