fbpx

Info Video’s

SpotCast informatievideo’s van uw producten, diensten, interne- en externe communicatie.

Voor maatwerk in uitleg en toelichting van diensten of producten en acties met onze SpotCast videoservice. Uw uitleg krijgt een gezicht.

Uw info video’s gemaakt door SpotCast

Uw informatievideo’s worden via YouTube geleverd en zijn direct geschikt voor toepassingen in websites, webwinkels en beurs- en winkelvloer. Door onze videoservice worden onder andere diensten doorlopend van praktische en direct toepasbare video’s in alle verkoopkanalen voorzien.

De video’s worden door ons geïntegreerd in YouTube, maar het mogen uiteraard ook andere services zijn. De video’s kunnen van tekstinformatie en zoekwoorden voorzien worden. D.m.v. afspeellijsten kunnen ze makkelijk achter elkaar bekeken worden. Bezoekers maken op die manier nog makkelijker kennis met de mogelijkheden en de meerwaarde die uw producten te bieden hebben. Uw verkoopnetwerk kan hier makkelijk gebruik van maken.
Heeft u vragen of wilt u mogelijkheden doorspreken? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar.

Met SpotCast kunnen we voor iedere dienst of actie meerdere en verschillende soorten video’s vervaardigen die op verschillende manieren ingezet kunnen worden. Afgestemd op verschillende toepassingen in websites, mailings en sociale media. Wij zoeken samen met u naar de juiste informatie en de meest geschikte weergave ervan.

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat