SpotCast Hosts

Videovoorbeeld

Videovoorbeeld

Videovoorbeeld

Videovoorbeeld

Videovoorbeeld

Over SpotCast

SpotCast, voor alle business-video’s

Voor het concept, de realisatie en de distributie van zakelijke video’s. Toepasbaar in website, landingpage, webshop & winkelvloer

SpotCast is een gamechanger op het gebied van online videomarketing. We maken zakelijke video’s voor organisaties die hun communicatie met behulp van een doorlopende videostroom willen uitbouwen en dat tegen een ongekende prijs.

We maken niet alleen de video’s maar zorgen ook voor de online distributie. SpotCast bedenkt en maakt (met u) online campagnes voor websites, voor mailings en de sociale media.

SpotCast combineert heel veel bestaande videotechniek en is onderscheidend door de inzet van greenscreens, presentatoren, permissie-marketing en prijs.

Wat is
SpotCast?

Alsmaar meer communicatie wordt videocommunicatie. SpotCast helpt organisaties om producten, diensten en kennis door middel van video’s uit te leggen door middel van online content.

Meer over
SpotCast

Uw product of dienst gepresenteerd of gedemonstreerd en voorzien van de nodige online distributie. SpotCast speelt in op de behoefte om professionele en betaalbare videocontent over producten en diensten te bieden. Videomateriaal voor websites, webshops, interne communicatiekanalen en sociale media zoals YouTube. 

3 SpotCast
voordelen

Er wordt steeds minder gelezen en videoboodschappen worden steeds belangrijker. Webshops en websites moeten daar nu echt aan geloven en ook zij moeten steeds meer videocontent aanbieden. Kom in actie want voor je het weet heeft iedereen die stap al gezet.

Terugbellen


Vul de Captcha in
captcha

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglishDeutsch