fbpx

POS

Voor POS

SpotCast video’s voor elektronische reclameborden

Elektronische reclameborden of billboards zijn er in vele soorten en maten. De borden staan langs de weg, op plaatsen zoals Schiphol en we zien ze ook steeds vaker in onze winkelcentra verschijnen. Meestal worden stilstaande beelden weergegeven, maar bewegend beeld is in opmars en de SpotCast videoservice speelt daar uiteraard ook op in.

Spreekt dit u aan?

Met SpotCast kunnen we voor elektronische reclameborden van allerlei maten video’s en animaties maken. Het kan kort, of lang. Liggend danwel staand. We kunnen prachtige electronische advertenties voor u maken en zorgen er zo voor dat uw boodschap perfect overkomt.

Een duidelijke POS campagne’ zorgt voor tevreden klanten. Samen met u zoeken we de juiste samenstelling en de meest geschikte invulling.

De video’s worden doorgaans geïntegreerd in YouTube en kunnen d.m.v. afspeellijsten makkelijk achter elkaar bekeken worden. Bezoekers maken ook op die manier kennis met de mogelijkheden en meerwaarde die uw POS campagne te bieden heeft.

Vanuit de video’s op youtube kan gelinked worden richting uw webshop of website; De video’s kunnen vindbaar worden gemaakt op Youtube en Google; De video’s hebben ook toepassingsmogelijkheden op beurzen en in-store. Ook voor uw webwinkel bieden we unieke uitbreidingsmogelijkheden.

Benieuwd naar de meerwaarde van SpotCast voor uw POS campagne? Neem contact met ons op. We staan voor u klaar.

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat