fbpx

Auteursrecht
De auteursrechten van de SpotCast producties komen toe aan SpotCast.nl mits anders schriftelijk overgekomen.

 

Gebruiksrecht
De klant verwerft een gedeeltelijk (territoriaal / periodiek / media) of onbeperkt gebruiksrecht voor de productie. Een populaire keuze is onbeperkt gebruiksrecht voor online en in-store waarbij men het product voor onbepaalde tijd wereldwijd mag gebruiken op het internet, in winkels en beurzen. Afwijkingen hierop worden per productie contractueel vastgelegd. Het voordeel is dat u geen omkijken en kosten heeft met betrekking tot de verlenging van contractstermijnen en het verkrijgen van toestemmingen voor het presenteren van uw reclamemateriaal. Doorgaans heeft u dus geen verdere kosten!

 

Garantie en reclames
Door de prijsstelling van het SpotCast product is het niet mogelijk om garantie te geven op de wijze waarop een presentatie gepresenteerd wordt. SpotCast zorgt ervoor dat het door u goedgekeurde script professioneel gevolgd wordt, maar we kunnen u geen tevredenheidsgarantie verlegeven. Zoals gezegd, dat ligt aan de toch al lage prijs. We zullen altijd proberen om eventuele eenvoudig aan te passen technische gebreken direct te verhelpen. Maar het opnieuw opnemen van presentatiemateriaal kan alleen tegen een meerprijs. Ook kunnen we u mogelijkheden bieden om te voorkomen dat de informatie verkeerd gebruikt wordt. De klant zal dus altijd een keurige presentatie ontvangen. Wil men het anders dan kan men tegen een kleine meerprijs zelf de hele opnames bijwonen en op die manier invloed uitoefenen. Het meerwerk wordt vooraf met de klant ingeschat, gecommuniceerd en voor akkoord vastgelegd.
SpotCast voert met uw toestemming een klein doorzichtig watermerklogo in de linkeronderhoek van geleverde video’s. Iedere video wordt ook door SpotCast als reclamemateriaal gebruikt. In die zin moet het materiaal altijd goed zijn. Van dit soort standaard voorwaarden kan uiteraard per project afgeweken worden in de projectovereenkomst. Een gebruikelijke is bijvoorbeeld om een aantal herstelacties van te voren te budgetteren en op die manier de mogelijkheid open te houden om alsnog aanpassingen door te voeren.

Op alle transacties zijn de handelsvoorwaarden van toepassing zoals gedeponeerd voor hoofdonderneming DandA (Design & Authoring) K.v.K. nr 160.50.742. https://spotcast.nl/handelsvoorwaarden/

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat