fbpx

Voor wie?

Voor webshops

SpotCast productvideo’s geven webshops een gezicht.

Teksten en gewone plaatjes worden video’s met behulp van SpotCast. Uw webshop wordt voortaan een winkel met een gezicht. Door onze video’s bereikt uw webshop meer bezoekers en geeft daardoor meer informatie.

Voor fabrikanten

SpotCast maakt productvideo’s van uw producten
Wij bieden maatwerk in uitleg en toelichting van en op uw producten met onze SpotCast videoservice. Uw productuitleg krijgt een gezicht. Uw producten worden deelbaar op YouTube geleverd en zijn klaar voor diverse toepassingen in websites, webstores en beurs-  en winkelvloeren. Door onze videoservice worden uw producten doorlopend van praktische en toepasbare video’s in uw verkoopkanalen voorzien.

Voor POS

SpotCast video’s voor elektronische reclameborden
Elektronische reclameborden of billboards zijn er in vele soorten en maten. De borden staan langs de weg, op plaatsen zoals Schiphol en we zien ze ook steeds vaker in onze winkelcentra verschijnen. Meestal worden stilstaande beelden weergegeven, maar bewegend beeld is in opmars en de SpotCast videoservice speelt daar uiteraard ook op in.

Voor EDU

SpotCast edu en e-learning

Toelichting

(Wat betekenen de 4 doelgroepen op deze pagina?)
  • Met Webshops worden partijen bedoeld die één of meerdere webshops hebben en zich bezig houden met strategie, inrichting en optimalisering.
  • Met Fabrikanten worden partijen bedoeld die producten fabriceren. De producten kunnen voor business to business alswel voor consumenten bedoeld zijn.
  • Met POS ofwel Point of Sale bedoelen we zaken die te maken hebben met electronische reclameborden en nieuwe vormen van narrow casting.
  • Met EDU en e-learning bedoelen we kennisoverdracht. Dus uitleg over hoe iets werkt en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat