fbpx

Communicatie wordt videocommunicatie

SpotCast helpt organisaties om producten, diensten en kennis door middel van video’s uit te leggen. Dat gebeurt door de vervaardiging van online content. Het gaat met name om productvideo’s en allerlei soorten informatieve video’s. Middels de SpotCast video-presentatieservice  richten we ons op

de vervaardiging van videomateriaal voor websites, webshops, social media en in-store en bieden zo de meest optimale presentatie of demonstratie van producten, diensten en trainingen. 

Videocampagnes voor uw online kanalen

Bovenaan deze pagina ziet u een presentatrice, die over SpotCast vertelt. Dit is een belangrijke toepassing van ons product. Hetproduct dat DandA.nl via SpotCast aanbiedt. DandA, SpotCast en websitepartner Project Attis (zie deze website) richten zich op organisaties die behoefte hebben aan gecombineerde communicatiemiddelen. In plaats van losse diensten leggen we ons toe op een brede aanpak met een breed assortiment. U hoeft met uw boodschappenkarretje niet langs verschillende balies, maar kunt gecombineerd en resultaatgericht inkopen. U kunt snel en doelgericht aan de slag. Uw aanstaande campagne wordt afgestemd op uw huisstijl en wensen en desgewenst voorzien van het gewenste publiek (SEO en SEA).

Onze doelgroep zijn organisaties die bereid zijn om hun videocommunicatie/videomarketing op jaarbasis te plannen.

  • YouTube, Websites, Linkedin, Facebook (inclusief zoekmachinemarketing / videomarketing) en SEA;
  • het inkortingen of verbeteren van bestaande filmpjes;
  • het toevoegen van ondertitelingen, of andere talen;
  • Het aanbrengen van vele tussenliggende links;
  • het houden van interviews met personeel, salesmensen met betrekking tot presentaties en de producten en of diensten;
  • zoekmachineoptimalisatie / SEO;
  • meerdere talen.

 

SpotCast is het resultaat van het video-assortiment van danda.nl

We bieden een goede setting en condities waarmee deze problematiek goed, snel en betaalbaar gerealiseerd wordt. Onze focus ligt niet op de vervaardiging van één of enkele filmpjes, maar op het realiseren van een frequentie waarmee uw propositie in de grote massa zichtbaar wordt.

Andere talen zijn mogelijk

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat