fbpx

Video’s voor webshops

Tekst en plaatjes worden video’s met behulp van SpotCast.

Spreekt dit u aan?

Uw webshop wordt voortaan een winkel met een gezicht. Door middel van deze video’s en de deelbaarheid ervan.

Uw webshop biedt goede informatie en bereikt veel meer bezoekers.

Schematisch kan het zo:

spotcast-video-voor-webshop-2

Met SpotCast kunnen we voor ieder product en iedere toepassing video’s maken.

Het is nuttig om uit te leggen waarom een webshop voor bepaalde producten kiest en hoe het ene product zich van het andere onderscheidt. Rond het assortiment van een webshop worden vaak aanvullende producten geleverd die een goede toelichting kunnen gebruiken.

Zoals een goede winkelier dat ook in zijn winkel doet. Vaak zijn er ‘veelgestelde vragen’ die door middel van filmpjes veel prettiger overkomen dan geschreven tekst. Goede informatie draagt bij aan de geloofwaardigheid van een winkel.
En die geloofwaardigheid is nodig om bezoekers ook aan een winkel te binden.

Helaas had een digitale winkel geen winkelier en dus geen gezicht. SpotCast brengt daar een beetje verandering in. De uitleg moeten bezoekers doorgaans zelf uit teksten en plaatjes bij elkaar sprokkelen en dan is het dus heel handig wanneer dit allemaal gedaan wordt. Dat is één van de zaken waar we ons bij SpotCast mee bezig houden en daarmee ook de user experience verbeteren.

De video’s worden doorgaans gepubliceerd op YouTube en kunnen daar makkelijk bekeken en gevonden worden. Bezoekers maken op die manier nog makkelijker kennis met de mogelijkheden en de meerwaarde van uw webshop. Vanuit de video’s kan gelinked worden richting de website: De video’s worden vindbaar gemaakt op Youtube en Google: De video’s hebben ook andere toepassingsmogelijkheden zoals de beurs- en winkelvloer. Video’s kunnen snel en effectief met behulp van onze Adwords campagnes in de markt worden gezet.

Benieuwd naar de meerwaarde van SpotCast voor webshops? Neem dan nu contact met ons op. 

Contact

Show Buttons
Hide Buttons
NederlandsEnglish
WhatsApp chat