Video’s voor webshops

Tekst en plaatjes worden video’s met behulp van SpotCast

Uw webshop wordt voortaan een winkel met een gezicht. Door middel van deze video’s en de deelbaarheid ervan, biedt uw webshop goede informatie en bereikt veel meer bezoekers.

Afspeellijst

Afspeellijst

Afspeellijst

Schematisch kan het zo:

spotcast-video-voor-webshop-2

Met SpotCast kunnen we voor ieder product of toepassing een video maken.

Maar ook is het nuttig om uit te leggen waarom een webshop voor bepaalde producten kiest en hoe het ene product zich van het andere onderscheidt.

Rond het assortiment van een webshop worden vaak aanvullende producten geleverd die een goede toelichting kunnen gebruiken.

Zoals een goede winkelier dat ook in zijn winkel doet. Vaak zijn er ‘veelgestelde vragen’ die door middel van korte filmpjes prettiger overkomen dan geschreven tekst.

Goede informatie draagt bij aan de geloofwaardigheid van een winkel. En die geloofwaardigheid is nodig om bezoekers aan een winkel te binden.

Helaas heeft een digitale winkel geen winkelier en dus geen gezicht. Een uitleg moet men doorgaans zelf bij elkaar sprokkelen en dan is het dus heel handig wanneer dit allemaal gedaan wordt. Dat is één van de zaken waar we ons bij SpotCast mee bezig houden; de user experience verbeteren.

De video’s worden doorgaans geïntegreerd in YouTube en kunnen daar makkelijk bekeken en gevonden worden. Bezoekers maken op die manier nog makkelijker kennis met de mogelijkheden en de meerwaarde van uw webshop. Vanuit de video’s kan gelinked worden richting de website; De video’s worden vindbaar gemaakt op Youtube en Google; De video’s hebben ook andere toepassingsmogelijkheden zoals op beurzen en de winkelvloer. Video’s kunnen snel en effectief met behulp van een adwords campagne in de markt worden gezet.

Benieuwd naar de meerwaarde van SpotCast voor webshops? Neem dan contact met ons op. We staan graag voor u klaar.

Belangstelling of vragen? Neem gerust contact op

captcha

Show Buttons
Hide Buttons